Qui som

Fundació Residència Sant Joan de Déu de Martorell

A la Fundació Residència Sant Joan de Déu de Martorell tenim com a objectiu la millora de la qualitat de vida dels i les nostres residents i per aquest motiu comptem amb els millors professionals per oferir un tracte proper, familiar i personalitzat.

Estem acreditats com a Centre d’Atenció Integral Residencial, orientat a proporcionar suport emocional i sentiments de seguretat per tal d’aconseguir el benestar físic, psico-emocional, social i espiritual dels nostres residents.

El centre està gestionat pel Patronat i la Fundació Residència Sant Joan de Déu de Martorell.

La nostra filosofia de treball és que les persones usuàries gaudeixin d’un tracte individualitzat, fruit d’una anàlisi exhaustiva de les seves circumstàncies i necessitats concretes, duta a terme pel nostre equip de professionals que, regularment, fa el seguiment de les condicions de salut dels i les residents.

Aquesta visió només és possible amb un mètode de treball interdisciplinari i participatiu que integra les diverses aportacions de l’equip de la Residència format per personal mèdic, infermeria, gerocultor/a, treball social, psicologia, teràpia ocupacional, educació social i fisioteràpia, així com la implicació de la persona resident i de la seva família.

La Fundació Residència Sant Joan de Déu de Martorell es troba ubicada en un entorn tranquil i rodejat de natura, al costat del Parc d’Europa, a Martorell, i a només 25 minuts de Barcelona.